Duits | Individueel en groepscursus | Niveaus A1 – B1 | Online en klassikaal

Na afloop van deze cursus, kan je vertrouwde woorden, namen, zinnen en uitdrukkingen begrijpen. Je kan jouw familie of woonomgeving omschrijven of over jezelf vertellen en over mensen, die je kent. Je kan eenvoudige vragen stellen. Je kan een formulier invullen en je gesprekspartner begrijpen, als hij langzaam en duidelijk spreekt. Je leert basis grammatica, om eenvoudige zinnen te kunnen maken.

Door onze speciale, persoonlijke aanpak zijn we onderscheidend van andere talencentra. - Je krijgt persoonlijke begeleiding welke aansluit bij jouw eisen en doelen. Het draait volledig om jou! - Je volgt een cursus op je eigen tempo en hoeft geen rekening te houden met iemand anders. - Al onze deelnemers zijn druk bezig met een nieuwe taal leren, dat motiveert jou ook!
Soms lukt het je niet om iets uit te leggen of om bijvoorbeeld verbanden te leggen. Bij ons mag je altijd terugvallen op je native taal, want onze taalspecialisten spreken die ook!
Dat is afhankelijk van de drukte. Over het algemeen plan je na het intakegesprek een startdatum van je taalcursus. Als je op korte termijn een afspraak wilt plannen, neem dan contact op via ons contactformulier.
Na je intake ontvang je een persoonlijke offerte van ons. Hierop vind je de prijs van jouw programma en dan beslis je pas of je de training gaat volgen.
Aan verlanglijst toevoegen
Ingeschreven: 0 studenten